Suba Péter köszöntőt mondSótonyi Péter köszöntőt mondSepte József köszöntőt mondGyőrffy Balázs átadja a mesterlevelet Pródán Norbert patkolókovácsnakA mesterleveles szakemberek csapataKezdő oldalra

vissza

2017. december 19.-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban 48 szakember vehette át mesterlevelét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) jóvoltából. Ebben az évben öt szakma jeles képviselői tettek mestervizsgát a NAK szervezésében: lovászok, patkolókovácsok, pékek, méhészek és mezőgazdasági gépészek. A mesterlevél átadási ünnepségén köszöntőt mondott:

Suba Péter, a NAK szolgáltatási főigazgató helyettese

Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem Príma díjas rektora

Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke

A köszöntő beszédekben elhangzott, hogy napjainkban nagy szükség van a különböző szakmák mestereire, akik munkájukkal nem csak komoly értékeket teremtenek, hanem példaképül szolgálnak a fiatalabb generáció számára is. A mesteroklevél elismerést és rangot jelent az érintett szakmában.

A köszöntőket látványos zene és táncműsor követte, majd ezután sor került a mesterlevelek ünnepélyes átadására, melynek során Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Sótonyi Péter és Septe József gratulált a mesterlevelet szerzett szakembereknek.

Polgár Zoltán
(2017.12.21.)


Kezdő oldalra

vissza