 
DiVino Gozsdu, az újborok kóstolási helyszíne
 
Juniborászok: Vesztergombi Csaba, Dúzsi Tamás, Árvay Szabolcs, Miklós Csaba, Kamocsay Ákos
 
Újborok kóstolása közben	
 
 
Laposa pincészet (Badacsony) borai
 
 
Vesztergombi Csaba (Szekszárd) borai
 
 
Árvay Szabolcs (Tokaj) kóstolót tölt
 
 
 
Sebestyén pincészet (Szekszárd) borai
 
 
 
Miklós Csaba Mórról érkezett
 
 
 
  
 
 
                             
A magyar bortermelők az idei évre átlagos mennyiséget és jó minőséget vártak, ami úgy néz ki, hogy beigazolódik. A jó minőség eldöntésére kiváló alkalmakat biztosítanak a borkóstolók. November közepén a Juniborászok hozták el újboraikat, hogy a DiVino Gozsduban egy sétáló kóstoló keretében megmutassák mit hozott ez az év. A teltházas újbor kóstolón alkalom nyílott körbe járni az országot és a fiatal borászokkal beszélgetni boraikról. Jelen sorok írója végig kóstolta az újborokat, személyes véleményem, hogy az idei bortermés kiváló lett, persze, jó néhány bor csúcsra jutásáig még idő kell. Nekem a sok jó újbor közül Kis Tamás somlói Juniborász olaszrizling, furmint és juhfark bora ízlett a legjobban, ezek közül kiemelkedik a juhfark, melynek fűszeres jegyei mögött gyönyörűen húzódik meg élénk savgerince. A nagysikerű, hangulatos újbor kóstolón a következő Juniborászok borait kóstolhatták meg a vendégek:
-  Árvay Szabolcs
-  Gere Zsolt
-  Kovács Tamás
-  Miklós Csaba
-  Demeter Endre
-  Laposa Bence
-  Vesztergombi Csaba
-  Sebestyén Csilla
-  Hernyák Tamás
-  Jekl Flóra
-  Frittmann Péter
-  Dúzsi Tamás
-  Kis Tamás
             
   
                                                    Polgár Zoltán
(2017.11.17.)